Aarhus Universitets segl

Fagside for Matematik

På denne side finder du et udvalg af ressourcer inden for Matematik.
Du er velkommen til at kontakte biblioteket i Ny Munkegade, hvis du har brug for hjælp eller har forslag til øvrige informationer til siden.

Matematiske databaser

 • MathSciNet
  Matematisk bibliografisk database med korte anmeldelser. Databasen dækker både ren og anvendt matematik, teoretisk statistik og sandsynlighedsteori, men er stærkest inden for ren matematik. Den er international med amerikanske vægtning.

 • zbMATH
  Matematisk bibliografisk database med korte anmeldelser. Databasen dækker både ren og anvendt matematik, teoretisk statistik og sandsynlighedsteori, men er stærkest inden for ren matematik. Den er international med europæisk vægtning.

 • arXiv
  ArXiv.org indeholder preprints i fuldtekst inden for bl.a. matematik, computer science og statistik. Mange af disse udgives senere som tidsskriftartikler. Preprints er ikke peer-reviewede, men det faglige niveau er i almindelighed meget højt.

Ordbøger

 • Ordbogen.com
  Samlet elektronisk adgang til Ordbogen.com og Gyldendals Ordbøger, m.fl. Her er ordbøger inden for mange fag, sprog og fagområder. Oversigten over alle relevante ordbøger fremkommer ved søgning på et ord.

Ph.d.-afhandlinger, specialer og GDPR

Midlertidigt ingen adgang til bacheloropgaver, specialer og ph.d.-afhandlinger fra Natural Sciences og Technical Sciences på grund af EU's persondataforordning - General Data Protection Regulation (GDPR).

 • Bibliotek
Ny Munkegade

Fagredaktører

Iben Brøndum

Informationsspecialist

Kurser

Ingen arrangementer fundet.

Mere til dig som studerer

Vi har samlet de bedste ressourcer til dig som studerer, så du nemt kan overskue de tilbud, AU Library har til dig.

Mere til dig som underviser

Her har vi samlet de bedste ressourcer til dig som underviser på Aarhus Universitet, så du nemt kan overskue alle de tilbud, AU Library har til dig.

Mere til dig som forsker

Her har vi samlet de bedste ressourcer til dig som forsker ved Aarhus Universitet, så du nemt kan overskue alle de tilbud, AU Library har til dig.