Aarhus Universitets segl

Materialer

  • Oversigt over de forskellige materialer som AU Library har og hvordan du får adgang til dem 

Generelle ressourcer

Artikler & tidsskrifter

Hurtig adgang til at søge i de artikler og tidsskrifter, som AU Library giver dig adgang til. Skal du bruge artikler som vi ikke har - skaffer vi dem for dig.

Databaser

Find de forskellige databaser vi har, og få direkte adgang til alverdens materialer.


Bøger & e-bøger

AU Library har adgang til en masse e-bøger, både igennem den normale søgegrænseflade, men også igennem en række andre databaser, som AU Library har købt adgang til, og som du kan finde her.

Aviser

Hvor kan du læse dagens avis og hvor får du elektronisk adgang til danske og internationale avisdatabaser?


Studenterprojekter

Her kan du finde en lang række studenterprojekter (specialer, bachelorprojekter, masterspecialer) indenfor en bred vifte af studieretninger, som igennem årene er blevet afleveret ved Aarhus Universitet.

Standarder

AU Library tilbyder online adgang til alle danske standarder samt til beskrivelser af internationale standarder. Spørg på dit bibliotek, hvis du har brug for hjælp.


Patenter

AU Library kan hjælpe dig med at finde danske og internationale patenter samt danske varemærker. Spørg på dit bibliotek, hvis du har brug for hjælp.


Andre

Musik & noder

AU Library har adgang til en stor mængde udgivet musik. Derudover er det muligt at kopiere noder til eget forbrug og endda i visse tilfælde muligt at købe musik af ældre dato.

Radio/TV & reklamer

Forskere, ansatte og studerende ved Aarhus Universitet kan igennem AU Library  få adgang til mediestream, og der igennem tilgå en stor mængde radio og TV-programmer, ligesom AU Library også har flere andre tilbud på digitale ressourcer.

Særsamlinger

AU Library og Det Kgl. Bibliotek - Aarhus har en række helt unikke og specielle samlinger af materialer og ressourcer, som du som bruger hos AU Library kan få adgang til.


Cases

The Case Centre giver via deres database mulighed for at søge cases inden for business og management.