Aarhus Universitets segl

Cases

The Case Centre giver via deres database mulighed for at søge cases inden for business og management. Databasen indeholder p.t. mere end 70.000 cases.

Alle kan frit søge i databasen og se begrænsede oplysninger om de enkelte cases.

AU er medlem af The Case Centre. Dette medlemsskab inkluderer, at alle ansatte kan tilmelde sig og bestille cases til brug i undervisningen – mod betaling

Bestilling af cases

  • Undervisere eller sekretærer bestiller selv cases hos The Case Centre (kræver registrering)
  • AU Library foretager ikke bestillinger, men kan være behjælpelig med eventuelle problemer

Betaling af cases

  • Betaling for samtlige kopier og forsendelse påhviler de institutter, undervisere eller undervisningsprogrammer, der rekvirerer materialet. Det er den person, der aktuelt bestiller den enkelte case, som modtager faktura fra The Case Centre.
  • Inspection copies (til preview) er elektronisk tilgængelige via The Case Centre. Inspection copies forefindes som pdf-filer og kræver registrering for muliggørelse af download.
  • Kopier til uddeling eller tilladelse til kopiering kan købes til priser fra $3.75/€3.75/£2.90 (prisen er pr. studerende). Læs evt mere om priser for cases.
  • Der skal købes et eksemplar (kopi) pr. studerende. Der må ikke kopieres eller uddeles cases uden forudgående tilladelse fra The Case Centre.

Registrering hos The Case Centre (kun muligt for ansatte på AU)

Ansatte på AU har mulighed for at registrere sig som brugere hos The Case Centre.

Som registreret bruger er det muligt at downloade en 'Inspection Copy' i pdf-format.

Electronic downloads

Det er muligt at få leveret en elektronisk 'Case Master' i krypteret form (pdf). Fra denne kan der kopieres/printes det ønskede antal cases. Man skal dog stadigvæk købe tilladelse til at kopiere/printe til det antal studerende, der skal have en kopi af den enkelte case.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller problemer, kan du kontakte kontaktbibliotekaren for dit område, som står klar til at hjælpe dig.

Alternativt er du altid velkommen til at kontakte dit lokale bibliotek i AU Library.