Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Hente og aflevere materialer

Nyttig information om afhentningssteder, afleveringssteder, hjemkaldelser, fornyelser etc.

Værd at vide, når du skal hente materialer

Ekspeditionstid

  • Du får en mail, når dit materiale er klar til afhentning. Under bestillingen får du vist et tidspunkt, for hvornår du kan forvente, at materialet er klart. Vent dog altid på mailen, så ved du, at det står klar til dig.

Afhentningstid

  • Når et materiale er klar til afhentning, kan du afhente det 7 dage frem. Herefter vil det blive taget ned og ikke længere være reserveret til dig.

Afhentningssted

  • Du kan selv vælge hvilket bibliotek, du ønsker at hente materialet fra, når du bestiller det. AU Library har en række biblioteker, som ligger spredt rundt omkring på campus.

Læs mere om lånereglementet.


Værd at vide, når du skal aflevere materialer

Hjemkaldelse

  • Du vil få en besked om at huske at aflevere materialet til rette tid, 3 dage før din lånetid udløber.

Fornyelse af lån

  • Et lån kan desværre ikke fornyes, hvis en anden bruger har reserveret det efter dig, og skal derfor afleveres.

Aflevering

  • Du kan aflevere alle bøger, du har lånt via AU Library, på alle biblioteker i AU Library - uanset hvor du lånte materialet i første omgang.

Biblioteker

Se alle de forskellige steder, hvor AU Library er at finde på Aarhus Universitet, og vælg selv, hvor det er smartest for dig at afhente dine bøger, når du bestiller dem.

Åbningstider

Se åbningstiderne på de enkelte biblioteker, så du ved præcist i hvilket tidsrum, det er muligt at få fat i dine bestillinger.

Hjemmeadgang

Vores elektroniske ressourcer kan ofte også tilgås hjemmefra, hvis du logger ind og finder dem gennem AU Library's søgesystem.

MyPrint

Er artiklen ikke online, scanner vi den og sender den til dig. Enkelte artikler skal du dog printe via MyPrint - det afhænger af licenser. Du får en mail med besked om, hvordan du får fat i din artikel.