På denne side finder du et udvalg af ressourcer inden for Dramaturgi. Du er velkommen til at skrive til dine fagredaktører, hvis du har brug for hjælp eller har forslag til øvrige informationer til siden.
Det digitale scenekunstarkiv
Arkiv over dansk scenekunst fra 2009-
Mulighed for både simpel og avanceret søgning på hhv. titel, opsætning, region, sæson m.m.
Arkivet administreres af Den selvejende institution Scenit med støtte fra Projektstøtteudvalget. Det erstatter ’ITI – Teater i Danmark’ årbogen, der gik ind i 2008/09 og udbygger tilgængelig data om teater i Danmark.
Danske
Nordiske
Internationale
Danske
Nordiske
Internationale
Kulturpolitiske Tidsskrifter
Et udpluk af trykte tidsskrifter på AU Library, Kasernen
Teaterkikkerten
Nyt anmeldelseswebside med teateranmeldelser hovedsageligt fra Aarhus-scener, men også øvrige Danmark. Redigeres af tre Dramaturgistuderende fra Aarhus Universitet. Fra 2017-
Dansk Amatørteaters Samvirke – DATS
Omtaler af skuespil primært fra Forlaget DRAMA. Alle DRAMAs udgivelser (indtil 2017) findes på AU Library, Kasernen. Vælg fanebladet Manuskripter, og afgræns til Repertoiret (t.h.)
Scenit
Landsdækkende formidlingsorganisation af professionel scenekunst i Danmark. Scenit er bindeled mellem teater og publikum, mellem producenter og arrangører såvel som mellem brancheorganisationer og offentlige myndigheder. Scenit står bag Scenen.dk og Det digitale scenekunstarkiv.
Systematik og opstilling på Dramaturgi.
Opgavebanken er en samling af opgavebesvarelser fra Kasernefagene, udvalgt af underviserne. Opgaverne er udvalgt med det formål at give indsigt i den gode opgaves skriveteknik, argumentation og formidlingsform. Opgaverne gælder for kurser i forløbet, op til og med Bacherloropgaven.
Det kan være en hjælp at se andre studerendes specialer/afhandlinger, når du selv skal til at skrive.
På siden om specialer kan du finde oversigter over de specialer/afhandlinger, der findes på Aarhus Universitet.
Vejledning i akademisk opgaveskrivning ved De Æstetiske fag, Kasernen
AU Studypedia er et akademisk studieværktøj du kan bruge i forbindelse med opgaveskrivning, litteratursøgning og andre studierelaterede arbejdsformer.
Har du styr på reglerne for ophavsret når du studerer? Må du bare kopiere og dele bøger, artikler, billeder og lignende?
Vi har samlet alle relevante informationer om informationssøgning og om hvordan du hurtigt og effektivt finder de materialer, du har brug for.
Vi har samlet de bedste ressourcer til dig som studerer, så du nemt kan overskue de tilbud, AU Library har til dig.