Aarhus Universitets segl

Specialepladser på AU

De fleste uddannelser på Aarhus Universitet stiller specialepladser til rådighed for de studerende. En plads, du som specialestuderende kan bruge, når du skriver dit speciale. 

Emdrup

AU Library Emdrup tilbyder hvert semester til DPU studerende: 35 specialepladser + et antal i lokaler som DPU stiller til rådighed, hvis det er muligt. De slås op lige før hvert semester på Facebook og opslagstavler i biblioteket. Specialeskrivende kan søge om en plads for semesteret via link i opslagene og er der flere ansøgere end pladser trækker vi lod, og de der ikke får en specialeplads i første omgang kan komme på en venteliste.  Læsepladserne i resten af biblioteket kan frit benyttes. 

Se mere om læsepladser på AU Library Emdrup

Health

AU Library tilbyder ikke specialepladser for studerende på Health.

Vi har dog flere Læse- og studiepladser og Stillelæsepladser.

Natural Sciences og Technical Sciences

AU Library tilbyder ikke specialepladser for studerende på Natural Sciences og Technical Sciences. Se på din studieportal, hvilke tilbud fakultetet har til dig.

Aarhus BSS

AU Library stiller ikke specialepladser til rådighed for dig som studerende på Aarhus BSS. På din studieportal kan du se, hvilke muligheder, du har for en specialeplads. 

Du kan dog altid benytte dig af de læse- og studiepladser, der er på bibliotekerne på AU Library.

Andre muligheder

Læse- og studiepladser

Flere af vores biblioteker tilbyder læsepladser, til når der skal studeres, og flere steder har endda deciderede læsesale, hvor der tilbydes pladser med meget lidt støj.