Aarhus Universitets segl

AU Library, Birk Centerpark

Om AU Library, Birk Centerpark

AU Library, Birk Centerpark er, sammen med AU Library, Fuglesangs Allé og AU Library, Bartolins Allé, bibliotek for Aarhus Universitet, School of Business and Social Sciences (Aarhus BSS). Derudover er AU Library, Birk Centerpark også et af bibliotekerne for Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet.

AU Library, Birk Centerpark dækker økonomi- og ingeniørfagene og er desuden bibliotek for Via Design.

Du kan slå bibliotekets materialer op i biblioteksbasen, der er fælles for alle biblioteker under AU Library (inkl. Det Kgl. Bibliotek). Du kan afgrænse din søgning, så du kun får de materialer, der står i Herning på AU Library, Birk Centerpark.

Nyheder

Ingen nyheder fundet.

Ny søgemulighed - søg efter offentliggjorte studenterprojekter i vores bibliotekssystem

Som studerende eller ansat på AU kan du søge direkte efter studenterprojekter fra AU, dvs. specialer, masterafhandlinger og bachelorprojekter, som de studerende har givet biblioteket tilladelse til at vise. Derudover kan du også søge efter studenterprojekter fra KU og RUC.

Studenterprojekterne er afleveret ved forskellige studieretninger ved universiteterne.

Bemærk:  
Aarhus Universitet har lukket for offentlig adgang til digitale specialer mv. af hensyn til ophavsret. Derfor er det kun studerende og ansatte på AU, der kan søge og få adgang til de digitale materialer. Adgangen kræver, at du er: 

  • på det kablede netværk (Campus) eller
  • AU Eduroam eller AUs VPN 
    OG
  • logget ind i bibliotekssystemet som studerende eller ansat ved AU 

Sådan gør du:

Der er flere veje ind til den nye søgemulighed. Du kan f.eks. vælge at gå via linket ”Studenterprojekter” på library.au.dk eller du kan anvende det direkte link til den nye søgemulighed.