• AU Library

Katrinebjerg

Om AU Library, Katrinebjerg

AU Library, Katrinebjerg er betjeningssted primært for ansatte og studerende på Katrinebjerg, ved Aarhus Universitet. Det er også et offentligt bibliotek, med kunder i det private erhvervsliv, private lånere og studerende ved gymnasier, mellemlange uddannelser mm.

Vi er betjeningssted for to fakulteter, fordelt på det faglige miljø Medier, Kultur og IT ved Institut for Kommunikation og Kultur, Institut for Molekylærbiologi og Genetik, Institut for Datalogi og Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet, samt Institut for Ingeniørvidenskab.

Forslag til indkøb

Hvis AU Library, Katrinebjerg ikke har den bog, du ønsker, er du velkommen til at foreslå bogen indkøbt til biblioteket. Kontakt personalet eller send en mail til katrinebjerg.library@au.dk

Fjernadgang til elektroniske ressourcer

Nyheder

17.05.2017 | AU Library, Katrinebjerg

AU Library Katrinebjerg fusionerer med AU Library Navitas

AU Library's betjeningssted på Navitas nedlægges med udgangen af juni og personale, bøger og tidsskrifter flytter ind på Katrinebjerg

Gyldendals Røde Ordbøger

09.05.2017 | Databaser

Brug Gyldendals Ordbøger offline

Som studerende ved Aarhus Universitet har du indtil 30. juni 2017 adgang til at downloade Gyldendals ordbøger og installere dem på din egen computer.

03.04.2017 | AU Library

Ny på Databaselisten: Latinsk-dansk Ordbog

Ordbog til hovedværkerne i den klassiske litteratur.

Kurser

Ingen nyheder i denne liste

Personale