Aarhus Universitets segl

Indlæg

Velkommen til DEFF Co-Creation bloggen

DEFF Co-Creation projektet satte i gang i januar 2017 - og har siden arbejdet målrettet med projektets emner. Dels i regi af projektets otte lokale delprojekter, dels gennem tre workshops afholdt  i marts, maj og oktober måned. Her har eksterne konsulenter fra Københavns Universitet, Det Informationsvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet, E-Learning Lab og Aarhus Universitet, Institut forretningsudvikling og Teknologi styrket og inspireret på områderne for medskabelse (Co-Creation) og udvikling af digitalt læringsringsdesign. Workshops som har koblet teoretisk viden med praktiske øvelser, som et afsæt for at arbejde videre i de lokale biblioteksmiljøer, hvor viden fra projektet løbende prøves og omsættes i praksis.

Projektet afholder hvert halve år et netværksmøde, hvor projektgruppen, projektets styregruppe og en række interessenter for projektet, herunder projektets eksterne konsulenter, ledere og kolleger fra de involverede biblioteker samt studerende fra de respektive fagmiljøer mødes og drøfter projektets centrale problemstillinger. I forlængelse af disse netværksmøder træder projektets styregruppe sammen. Der er holdt møder i dette regi i juni – og nu i oktober måned. På netværksmødet d. 25. oktober præsenterer vi netop denne blog.

På denne blog kan du følge projektets videre arbejde. Det er vores intention, at lade en stafet gå mellem alle ovennævnte parter og på den måde formidle projektets udvikling og fremdrift.

Velkommen til DEFF Co-Creation bloggen!