Aarhus Universitets segl

AU Library Arts Digital Lab

Text og datamining workshops til den digitale humanist

Hvad er Digital Lab?

Digital Lab er et initiativ tilknyttet Det Kgl. Bibliotek, der har til opgave at introducerer og vejlede personer tilknyttet fakultetet Arts i digitale metoder.

Digital Lab aktiviteter består i følgende:

  • At afholde arrangementer og workshops i digitale metoder
  • At tilbyde ugentlige spørgesessioner
  • At skabe et miljø for vidensdeling i digitale kompetencer og værktøjer på Arts
  • At samarbejde med centre og andre initiativer på Arts, som har beskæftiget sig forskningsmæssigt med digitale metoder de seneste år

Workshops i digitale metoder

Ved at klikke her kan du finde en oversigt over digitale metoder, der kan hjælpe dig som studerende med at indhente, analysere og visualisere store mængder af data. 

For at bidrage til at gøre digitale metoder tilgængelige for studerende på AU Arts, tilbyder Digital Lab workshops, som du kan tilmelde dig og læse mere om ved at klikke her


Har du spørgsmål eller ønsker til workshops og kurser?

Hvis du som studerende eller underviser har forslag til digitale metoder og værktøjer, som vi hos Digital Lab, skal afholde workshops i, kan du skrive en mail til maop@kb.dk eller kavk@kb.dk hvor du beskriver hvilke digitale metoder du ønsker et arrangement indenfor.

Det kan bl.a. være relevant i forbindelse med et bestemt undervisningsforløb, en større opgave eller projekt, hvor studerende kan drage stor nytte af digitale kompetencer, metoder og tilgange.

Kontakt

Max Odsbjerg Pedersen

Informationsspecialist

Karoline Liv Vildlyng

Informationsspecialist