Aarhus Universitets segl

Arrangementer

Hvad er LibLab?

LibLab er et initiativ tilknyttet Det Kgl. Bibliotek, der har til opgave at introducerer og vejlede personer tilknyttet fakultetet ARTS i digitale metoder.

LibLab aktiviteter består i følgende:

  • At afholde arrangementer og workshops i digitale metoder.
  • At tilbyde ugentlige spørgesessioner.
  • At skabe et miljø for vidensdeling i digitale kompetencer og værktøjer på ARTS.
  • At samarbejde med centre og andre initiativer på ARTS, som har beskæftiget sig forskningsmæssigt med digitale metoder de seneste år.

Workshops i digitale metoder

Ved at klikke her kan du finde en oversigt over digitale metoder,  der kan hjælpe dig som studerende med at behandle og håndtere store mængder af forskellige typer af data. 

For at gøre disse digitale metoder tilgængelige for den studerende tilbyder LibLab workshops, som du kan tilmelde dig og læse mere om ved at klikke her

Ønsk en workshops

Hvis du som studerende eller underviser har forslag til digitale metoder og værktøjer, som vi hos LibLab, skal afholde workshops i kan du skrive en mail til maop@kb.dk, hvor du beskriver hvilke digitale metoder du ønsker et arrangement indenfor. Dette kunne eksempelvis være relevant i forbindelse med et bestemt undervisningsforløb, en store opgave eller projekt, hvor studerende kan få brug for nogle digitale kompetencer.