Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Velkommen til AU LIBRARY

  • - dit universitetsbibliotek

Dit universitetsbibliotek

AU Library er dit universitetsbibliotek, som består af alle bibliotekerne på universitetet og Det Kgl. Bibliotek - Aarhus på Victor Albecks Vej. 

Sammen med Det Kgl. Bibliotek giver vi dig adgang til al den forskning og litteratur, du skal bruge, mens du studerer på AU.

Bruger på AU Library

Log ind i vores bibliotekssystem vha. dit AU-login (WAYF) og registrer dig som bruger. Herefter kan du bestille og låne bøger, printe på AU Library og tilgå vores elektroniske ressourcer (artikler, e-bøger, databaser). Se evt. mere om hvordan du bliver bruger.

Print og kopi

AU Library har en fælles print- og kopiløsning. Som bruger på AU Library har du adgang til print og kopi på alle AU Library's biblioteker. Læs mere om priser, printmuligheder m.m. 

Ét bibliotek - mange lokationer

AU Library har mange lokationer, og mange faciliteter. Du kan frit vælge hvilket bibliotek, du ønsker at benytte, når du skal hente og aflevere bøger. Hvis du har faglige spørgsmål, er det dog en idé at vælge det bibliotek, der er tilknyttet netop dit fag- eller hovedområde.

Åbningstider

Åbningstiderne er forskellige fra sted til sted. Kommer du i åbningstiden, kan du få faglig vejledning fra vores personale. De fleste biblioteker har desuden 24/7 adgang for studerende og ansatte tilknyttet deres fakultet.

Hjemmeadgang

Når du som studerende eller ansat på AU er oprettet som bruger på biblioteket, kan du kan få adgang (hjemmeadgang) til de store mængder online ressourcer, som Det Kgl. Bibliotek/AU Library har købt licens til, og som kan tilgås via library.au.dk.

Din målrettede indgang til biblioteket