Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl
Kursus AU Library, Nobelparken Referencehåndtering Endnote Arts Medarbejdere Studerende Bibliotek

EndNote X8 - introduktion til et referenceværktøj

Brug EndNote til at holde styr på dine kilder og lave litteraturlisten for dig, når du skriver opgaver, speciale, artikler og lignende.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

tirsdag 20. marts 2018,  kl. 10:00 - 11:30

Sted

AU Library, Nobelparken - bygn. 1465 - lokale 120

Arrangør

AU Library, Nobelparken

Om EndNote:
EndNote er et referenceværktøj, AU tilbyder studerende og ansatte ved Aarhus Universitet.

I EndNote bygger du en database op med litteratur fra f.eks. pensumlister, internettet, databaser m.m. Disse kilder kan du, vha. et add-in i Word, henvise til på en ensartet måde i dine skriftlige artikler, opgaver og lignende. Det betyder, at du slipper for manuelt at skulle skrive dine henvisninger i din tekst og oprette en litteraturliste. Alt dette kan du få EndNote til at gøre for dig, på en ensartet måde, ud fra de krav, der bliver stillet til netop din opgave.
Under introduktionen til EndNote vil du få vist, hvordan du får kilder (referencer) ind i EndNote fra library.au.dk og du vil få vist, hvordan du anvender EndNote i Word.

Kompatibilitet:
EndNote er kompatibelt med Microsoft Word på både PC og MAC. Har du installeret Microsoft Office 365, skal Word være installeret lokalt på din computer. EndNote virker nemlig ikke sammen med Word Online.

Målgruppe:
Studerende og ansatte ved Aarhus Universitet. Medbring gerne din computer, da der vil være mulighed for at arbejde med EndNote efter introduktionen.

Minimum antal deltagere: 5
Maksimum antal deltagere: 25

Kursussprog:
Dansk

Læs evt. mere om EndNote og download værktøjet.