Aarhus Universitets segl

Praktisk information

Find vej til Aarhus og MOMU

Transport til MOMU

Konferencen arrangerer opsamling med busser fra Aarhus Banegård kl. 10.00 (angiv i tilmeldingen om du ønsker denne mulighed). Bussen kører retur til Aarhus Banegård kl 17.30

Bybus 18 kører lige til døren (Køreplan)

Med tog

Fra Aarhus Hovedbanegård afgår der tog tur-retur til København en gang i timen (3 timer), og der er flere daglige afgange til Sverige, Tyskland og resten af Europa.

Med fly til Aarhus

Aarhus Lufthavn og Københavns Lufthavn er forbundet af flere daglige afgange på ugedage og enkelte afgange lørdag og søndag. Turen tager 35 minutter. I København er der en gratis bus mellem den internationale og den indenlandske terminal. Endvidere er der direkte togforbindelse mellem Københavns Lufthavn og Aarhus (3 timer).

Fra Aarhus Lufthavn, der ligger 40 kilometer nord for Aarhus, er der direkte fly til Oslo, Stockholm og Gøteborg.

Fra Billund Lufthavn, der ligger 100 kilometer syd for Aarhus, er der direkte fly til Oslo, Stockholm, Gøteborg, Færøerne, Stavanger og Bergen.

Lufthavnsbus

Der kører lufthavnsbusser til Aarhus fra både Aarhus Lufthavn og Billund Lufthavn. Rejsetiden fra Aarhus Lufthavn til Aarhus centrum er ca. 50 minutter (en enkeltbillet koster kr. 100) og fra Billund Lufthavn til Aarhus ca. 1,5 time (enkeltbillet kr. 180). Billetterne købes ved indstigning. Der er også mulighed for at tage en taxi (ca. kr. 500 fra Aarhus Lufthavn og kr. 1.150 fra Billund Lufthavn).

Overnatning

Aarhus tilbyder en lang række af hoteller i forskellige prisklasser - Se Visit Aarhus.

Kontakt

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte arrangørerne.

Konferencen arrangeres af AU Library i samarbejde med DEFF - Danmarks Elektroniske Forskningsbibliotek