Aarhus Universitets segl

Få hjælp fra en bibliotekar

Få hjælp fra bibliotekaren

  • Find kontaktoplysninger og tips til hvor du selv kan finde hjælp

Har du brug for at komme i kontakt med AU Library, er der forskellige muligheder. Vores spørgetjeneste er åben for faglige spørgsmål, og det er også muligt at kontakte dit lokale bibliotek, såfremt spørgsmålet er af mere lokal karakter.

Derudover tilbyder AU Library hjælp og selvhjælp på flere forskellige måder. Vi har bl.a. lavet fagsider til en lang række fag, så det er nemmere at finde faglige ressourcer, ligesom vi afholder kurser og workshops i informationssøgning og referencehåndtering.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os for at få hjælp til alt det praktiske - lån, aflevering, pinkode, adgange og lignende. Skriv eller ring på 3347 4747Servicetelefonen er åben mandag til fredag fra kl. 09.00-15.00.


Kurser fra AU Library

AU Library tilbyder en række kurser, som kan hjælpe dig i forbindelse med både referencehåndtering og informationssøgning. Kurserne tilbyder en introduktion til emnerne, og efterfølgende hjælp i forhold til dine problemstillinger, såfremt tiden tillader det.

Du kan enten booke dig ind på et allerede eksisterende kursus eller rekvirere et kursus.

Fagsider

På AU Library sidder der en række specialister indenfor de forskellige fagområder, som har udvalgt de vigtigste ressourcer og databaser til de enkelte studier - for at gøre det nemmere og mere overskueligt for dig at finde litteratur til netop dit studie.

Se mere på fagsiderne til de enkelte fag.

Kontakt dit lokale bibliotek

Du er altid velkommen til at kontakte dit lokale bibliotek.
Vi står klar til at hjælpe dig i vores åbningstid.

Book en bibliotekar

Du kan, som studerende ved Aarhus Universitet, booke en bibliotekar til at hjælpe dig med at finde litteratur eller lignende, hvis du sidder fast eller mangler sparring omkring måden at angribe problemfeltet på.

Alt efter hvilket fakultet du er tilknyttet, er servicen lidt forskelligt udformet.

Kontaktbibliotekar til forskere

Kontaktbibliotekaren er din indgang til AU Library som forsker, hvor du f.eks. kan få hjælp til:

  • Søgestrategier
  • Referencehåndtering
  • Open Access
  • PURE
  • Ophavsret
  • Publicering

Forskerservice

Læs hvad vi tilbyder af services til dig, når du:

Det er også muligt at booke en bibliotekar til en personlig session eller vejledning.