Aarhus Universitets segl

Studere & læse

Studie- & læsepladser

Vi har mange læsepladser placeret rundt om på de forskellige biblioteker. Find en læseplads på dit favoritbibliotek.

Stillelæsepladser

Er til dig, der har brug for arbejdsro. På nogle stillepladser er PC ikke tilladt. Læs mere om, hvor du finder stillepladser og hvordan retningslinjerne er.

Grupperum

Her får din arbejdsgruppe sit eget lokale. Denne type studiepladser er reserveret til gruppearbejde og kan ikke benyttes af enkeltstuderende. Alle grupperum har adgang til storskærm eller projektor.

Specialepladser

Specialepladsen er din personlige arbejdsplads i specialeperioden. Der gælder særlige retningslinjer for specialepladserne. Som specialestuderende tilknyttet Arts eller BSS kan du søge om en specialeplads.  

Mad og drikke

Trænger du til en pause fra dine studier og har brug for et sted at spise din mad eller et roligt hjørne til at samle tankerne med en kop kaffe, så tilbyder AU Library adgang til køkkenfaciliteter, kaffeautomater og caféområder.

Døgnadgang

Vil du gerne have mulighed for at kunne komme ind på biblioteket efter lukketid? Som studerende kan du få døgnadgang til bygninger på AU, hvis du har et tilhørsforhold til lokationen. Det er dit studiekort, der er nøglekort til bygningerne, og det skal aktiveres for at fungere som nøglekort.    


Biblioteker

AU Library har 11 forskellige biblioteker, som frit kan benyttes af studerende og ansatte på Aarhus Universitet. Hvert bibliotek tilbyder forskellige muligheder for at fordybe dig i dit studie, og flere steder giver mulighed for at bruge bibliotekets faciliteter alle døgnets timer.

Åbningstider

Du kan se alle åbningstiderne på de enkelte biblioteker, så du ved præcist i hvilket tidsrum det er muligt at benytte alle bibliotekernes tilbud.

Alle faciliteter

AU Library tilbyder mange forskellige faciliteter på vores biblioteker. Fx når du trænger til mad og drikke, et spil bordfodbold eller bare et roligt hjørne til at samle tankerne. Læs mere om de de mange faciliteter på AU Library.